Cahit Külebi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencisi, velisi ve çalışanı ile birlikte, Kocaeli’ de emsali olmayan, teknolojik donanım ve bunları üst düzeyde kullanan bireylerden oluşan, öğrencilerin yeteneklerini ve ideallerini en iyi şekilde gerçekleştirebilecekleri üst kurumlara hazırlayan Gölcük’ teki en iyi okul olalım . Okulumuz; geleceğe yön veren; evrensel, toplumsal ve doğal değerlere saygı duyan ve koruyan; paylaşımcı ve katılımcı; eğitimde olduğu kadar sanatsal ve sportif etkinliklerde de kendini kanıtlamış en dinamik, coşkulu, üretken aile olsun.

Misyon: Biz, öğrencilerimizin kendi ilgi ve becerilerinin farkındalığını sağlayarak, onları milli manevi değerler doğrultusunda, kendine, topluma ve doğal çevreye karşı sorumluluklarını bilen ve saygı duyan, sorgulayan, okuyan araştıran ve fark edebilen, kendi kararlarını alabilen, geleceğe yön verebilecek fertler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: Başlama: 09:00 Bitiş: 15:15
Isınma: Kalorifer ( Doğal gaz )
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02624222000

Belgegeçer - (262) 422 2001

WEB - https://cahitkulebioo.meb.k12.tr

Adres - Düzağaç Mah. Fahri Korutürk Cad. No24 Gölcük / KOCAELİ

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şirinköy kalıcı konutlar yerleşkesinde bulunmaktadır.

Adres - Düzağaç Mah. Fahri Korutürk Cad. No24 Gölcük / KOCAELİ

Ulaşım Minibüslerle okulumuza ulaşım rahat bir şekilde yapılmaktadır.717/718/720/730 NOLU HATLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 18 kmdir.